• +381642219826

Vesti

projektnog biroa

Potreban arhitekta praktikant

Нема коментара

Projektnom birou „Koneski“ iz Niša potreban je arhitekta praktikant sa dobrim poznavanjem AutoCAD-a ili Revit-a za tehničku razradu projektne dokumentacije. Mesto rada je Niš.

Kvalifikacije:
– odlično poznavanje AutoCAD-a
– poželjno poznavanje Revit-a
– poželjno poznavanje nekih od 3D programa Max ili Maya
– stručna sprema master arhitekture ili dipl. inž. arh.
– poželjan srednji ili viši nivo engleskog
– dobre komunikacijske sposobnosti
– timski igrač
– odgovoran, vredan, brz, efikasan, pouzdan
Obaveze i odgovornosti:
– razrada tehn. dokumentacije za projekte
– razrada tehn. dok. za projekte legalizacije/ozakonjenje
– intenzivno usavršavanje Revit-a u slobodno vreme
– javljanje na telefon, obavljanje sekretarskih poslova
– izlazak na teren po potrebi

Pošaljite svoj CV i radove na birokoneski@yahoo.com ili dodjite do nas na adresu: PC Dušanov Bazar,lokal 207, kupola i pridružite se timu koji se već 15 godina uspešno bavi projektovanjem arhitektonsko-gradjevinskih objekata kako bi usavršili svoje znanje radeći sa nama na najrazličitijim projektnim zadacima.

Savetovanje – „Geotehnički aspekti građevinarstva“

Нема коментара

Savez građevinskih inženjera Srbije i Srsko društvo za mehaniku tla i geotehničko inženjerstvo u Sokobanji je organiziovalo Peto međunarodno naučno-stručno savetovanje „Geotehnički aspekti građevinarstva“ na kome je kao učesnik bio i prestavnik projektnog biro-a Koneski. Savetovanje je trajalo 3 dana i bilo je veoma zanimljivih radova iz oblasti geotehničkih istraživanja, projektovanja, sanacije itd. Zanimljivo je bilo i predavanje profesora Brandl-a na temu BOX-SHAPED DEEP FOUNDATION TO IMPROVE THE BEARING-SETTLEMENT BEHAVIOUR OF STRUCTURES, eminentnog projektanta velikih razmera. U toku konferencije stvorili smo neraskidive kontakte sa inženjerima iz okruženja, a naročito iz Skoplja, ГИМ. Evo  i nekih slika:

View More

10 godina sa vama

Нема коментара

Projektni biro Koneski je osnovan tacno pre 10 godina. Biro je preziveo godine krize bez ijednog otpustanja zaposljenih. Biro je poceo sa jednim zaposljenim oko koga je porodica pomagala, sada posle 10 godina ima 4 zaposljenih i 4 clana porodice koji nisu zaposljeni ali neprekidno pomazu samom birou. Polako ali sigurno zaokruzujemo inzenjere koji su potrebni za celokupnu projektnu dokumentaciju. Imamo razvijenu mrezu saradnika razlicitih struka.

Licenca za energetsku efikasnost

Нема коментара

Od danas u birou ima dva projektanta sa licencom za energetsku efikasnost. Tako da se steko uslov za projektovanje energetski isplativih objekata. Ako hocete da uradite elaborat za energetski efikasnu kucu, zgradu mozete nas kontaktirati na nas e-mail: office@koneski.co.rs

Revit sertifikati

Нема коментара

Zaposljeni u biro-u su polagali ispit za Autodeskove programe. Polozili smo  6 (3 Revit Associate Exam 2012, 3 Revit Autodesk Professional Exam)

Sada u celoj Srbiji ima samo 7 polozenih Revit Autodesk Professional Exam od kojih su 3 upravo u biro-u Koneski!

Opsirnije mozete saznati na TeamCAD sajtu www.teamcad.rs

Sertifikat